Legale

Compania care administreaza site-ul www.elfast.ro este S.C. ELFAST S.R.L., cu sediul social in Bucuresti, sect. 2, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J40/760/1993 si avand Codul Unic de Inregistrare RO3206944.

Folosirea, vizitarea sau cumpararea produselor acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos; pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a acestora.

Mentionam ca S.C. ELFAST S.R.L. isi rezerva dreptul de a modifica aceste date fara notificari prealabile.

Personalul elfast.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor sai catre terti si sa le foloseasca exclusiv in scopul pentru care au fost introduse, respectiv efectuarea comenzii, dar si pentru informari comerciale cu privire la acest magazin. Nu vom furniza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice), nu o vom comercializa sau oferi, nu vom facem schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.In utilizarea siteului elfast.ro, dumneavoastra sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra. In situatia in care consideram, ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciului fara nici o notificare prealabila.

S.C. ELFAST S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Furnizarea datelor catre societate nu implica nicio obligatie din partea utilizatorilor iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date.